| ° GratisPoker.se ° SpelaPoker.nu ° | |
| ° Forum ° Statistik ° Registrering ° Sök ° | |
| Pokerforum / Poker / AdWare.Win32.Casino |
| Författare | Meddelande |
| venom Medlem |
# Skrivet: 6 Jul 2007 11:51:29 Får följande varning av Fsecure när jag laddar hem eran "klient". Med beskrivningen, "Annonsprogram visar reklam". Om man läser vidare på Fsecures hemsida så visas: F-Secure Virus Descriptions : Casino NAME: Casino ORIGIN: Malta SIZE: 2330 TYPE: Resident COM-files REPAIR: Yes This virus is highly destructive, and may trash the FAT. Before doing so, however, it will offer the user to play a game - if he wins, the virus will leave the FAT unchanged. |
| Nerre Moderator |
# Skrivet: 6 Jul 2007 16:40:29 Googlar man på AdWare.Win32.Casino och everest så ser man att det troligen är en "false positive". Möjligen klassas den som Adware om den visar reklam, men såvitt jag vet visar klienten inte reklam för nåt annat än Everest poker. |
| GratisPoker Admin |
# Skrivet: 6 Jul 2007 16:47:34 ° Editerad av: GratisPoker Är uppenbart för mig redan av din beskrivning att det är ett fel av ditt program fsecure. "it will offer the user to play a game - if he wins, the virus will leave the FAT unchanged." Enligt fsecure ska man alltså bli erbjuden att spela ETT spel och om man förlorar förstörs FAT på hårddisken. Jag har själv laddat hem programmet och detta har inte inträffat. Hundratals andra har också hunnit ladda hem programmet härifrån utan att något sådant inträffat. Istället kan man spela poker hur länge man vill utan att något händer. Jag har skickat ditt meddelande till Everest hur som helst så får dem kommentera saken. Men Everest är sjätte största pokerrummet i världen och om ett sådant fel ditt program felaktigt påvisar skulle ha inträffat skulle Everest ha fått in massvis med klagomål varje dag och det hade blivit rabalder i pokervärlden. Hoppas du förstår att det inte är något att oroa sig för. |
| GratisPoker Admin |
# Skrivet: 6 Jul 2007 17:11:18 ° Editerad av: GratisPoker Japp som Nerre säger så får man fram om man googlar att det inte är malicious men att det kan blockeras av vissa säkerhetsprogram, t.ex. om man har höga säkerhetsinställningar. På http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=138524 (Ett forum för internetsäkerhetsfrågor) skriver en expert och en moderator att det definitivt inte är något "malicious", d.v.s. det är inte något skadligt. |
| GratisPoker Admin |
# Skrivet: 7 Jul 2007 19:21:20 Fick nu svar från Everest poker, det är som Nerre och jag kom fram till. Här är deras svar: Hej spelare, Vi är medvetna om att detta säkerhetsprogram felaktigen identifierar vår mjukvara som antingen virus, spyware eller adware. Vi har kontaktat säljaren angående denna felaktiga identifiering och bett dem åtgärda problemet så snart som möjligt. Vi skulle uppskatta om även du kunde kontakta dem för att lägga till övrig information som kan vara till hjälp för dem i problemlösningen och även förse dig med en möjlig lösning. Tills vidare, vänligen lägg till vår mjukvara i undantagslistan. De flesta säkerhetsprogram har konstruerats med en undantagslista som kommer att undanta särskilda program från sökning. Applikationer att undanta: Everest Poker.exe cstart.exe cstart-tmp.exe gvmain.exe Med vänliga hälsningar, Spelarsupporten |
| Detta ämne är stängt. Du kan inte skicka svar. |
|
Powered by miniBB forum software © 2001-2012 Play free poker for fun, Raggning |